1

Alumínium reluxa

A reluxa kedvelt háztartási és irodai felhasználású árnyékoló, mely a 85-98%-os sötétítés mellett fokozat nélküli képes közvetlen vagy szórt fény beengedésére. A reluxák közül a 25mm-es alumínium típusok a legismertebbek a piacon. Népszerűségét annak köszönheti, hogy felszerelése egyszerű, árnyékol és nem utolsó sorban távol tartja a kíváncsi tekinteteket. Hatalmas lamella és széles szerelék (létra, zsinór, karnis) színválaszték áll rendelkezésre.

 

Reluxa, mint hőszigetelő

A reluxa, hasonlóan a többi árnyékolóhoz, hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablaktól néhány centiméterre helyezkedik el, ezért nyáron kint tartja a meleget, télen a hideget. Népszerűségét annak köszönheti, hogy esztétikus megoldást nyújt elérhető áron, és felszerelése rendkívül egyszerű. Tisztántartását könnyedén végezhetjük, leszerelés nélkül tisztíthatjuk. 

  Egyedi méretű reluxa

A reluxa szerkezet színét igazíthatja a nyílászáró színéhez, a lamella színeit széles színválasztékból választhatja ki, így remekül illesztheti otthonának hangulatához. A tetőtéri vagy a bukó-nyíló ablakokhoz készülhetnek a reluxák feszítőhuzalos megvezetéssel is, így az árnyékoló az ablak bármelyik pozíciójában az üveg síkjával egyvonalban marad. Amennyiben egyedi formájú reluxát szeretne, megvalósítjuk elképzelését! A reluxákat működtethetjük gyöngylánccal, vagy elérhető az üvegpálcás kialakítása is. Amennyiben ezzel kapcsolatos kérdése van, keressen bizalomma!

Reluc

Fontos információ!

Maximális szélesség: 200cm
Maximális terület: 4 m² 
Működtetés: Üvegpálcás, Gyöngyláncos
Kivitel: 
  1. Classic Ablak közti reluxa, üvegpálcás
  2. Standard (pálcás kezeléssel)
  3. Standard (gyöngyláncos kezelés)
emphatic_bullhorn_figure_400_clr_11879
Hívjon fel most!